Lambeth planning consent obtained at appeal


We have just obtained planning consent at appeal, for this full width rear extension to a house in Clapham, Lambeth. Our proposals remove the existing wooden structures and rebuild the existing rear first floor and second floor extensions, as well as extending at ground level to provide a large kitchen dining space.  A glazed screen is to be erected at first floor level to provide privacy. The planning refusal decision was overturned by the inspector, as he determined that the scheme did meet Lambeth’s own policies and was in-line with their recent planning decisions. He also stated ” I consider the appeal proposals will actually enhance the appearance of the rear of the property, which is currently compromised of a miscellany of additions.”

Rear Proposed ElevationExisting rear view