Show ThumbnailsThumbnail Gallery Icon

This Edwardian terraced property in Clapham has been significantly reconfigured and remodelled throughout ground, first and second floors to a high standard.

A contemporary basement was added, creating an enjoyable space to entertain family and friends. The basement incorporated timber wall panels which concealed storage as well as doorways. The creation of a light well to the front of the basement ensured natural daylight reflected through the space across the polished concrete floors, creating a wonderfully bright space even on an overcast winter’s day.

As well as the creation of a new basement, a rear extension was built with modern glazing, which included a double height glazed crittal wall providing direct access to a courtyard to the rear of the property. This transparency allows the living space to bend seamlessly into the outside terrace space.

Internally we reconfigured the layout. On the first floor a grand Master Suite was created to the front of the property, complete with en-suite and walk in wardrobe. Additionally, a snug library space was created overlooking the rear garden.

What the client said

“The results are superb. I now have some great space for me, my friends and family. I just need to retire to enjoy it fully!”

Have a project that you would like to discuss?

Get in Touch