Show ThumbnailsThumbnail Gallery Icon

A tired Victorian house in Battersea has been reconfigured and refurbished to create a stylish modern home. An existing low quality rear and side extension was demolished and rebuilt with a contemporary glazed and timber clad wrap around extension. The transparency allows the new open plan kitchen and living space to blend seamlessly into the new hard landscaped garden. The use of cedar timber cladding internally and externally accentuates this blurring of boundaries between internal and external. The existing front reception rooms and their Victorian features have been retained, although opened up to the hallway and refurbished with new walnut flooring, joinery and lighting. As well as refurbishing the basement, on upper floors we upgraded the master bedroom, en-suite and bathrooms, to create a house fit for 21st century living.

Have a project that you would like to discuss?

Get in Touch