We were approached by a brand director and her husband to look at completly refurbishing the ground floor of their Victorian house, close to Battersea Park in South London. We attained planning permission from LB Wandsworth to enlarge the basement, and extend to the side return and second floor along with full refurbishment works inside. We kept the existing rear extension, but have reconfigured the space to provide for a much more efficient layout. We also opened up the back of the extension with new steel-framed doors and windows. This with a large roof light allows lots of natural light into the space and ensure a good connection with the outside. Extending to the second floor also allowed for a TV room.

We provided a full interior design service to focus on bespoke joinery, fixed and free standing furniture choices and soft furnishings, as well as choices of colours, wallpaper etc.

Minor works were carried out in the garden,  restoring the paving and adjusting levels to adjust water run off.

The new basement, which we are currently progressing, will contain a games room with ensuite.

Have a project that you would like to discuss?

Get in Touch