This project in East Preston, West Sussex, adds a new storey to a post war Art-Deco inspired beach house with direct access to the beach. With stunning views of the English Channel, the top floor will incorprate a new master and ensuite, plus dressing areas, as well as a new living area, and private terrace. Large areas of glazing frame the South facing views,  2 distinctive blocks are linked by a glazed stair tower, itself framed with vertical fins to break up and moderate the view and sunlight. As part of the project a new swimming pool, terrace, BBQ area and associated landscaping are being implemented. Having recently received planning consent from Arun District Council, we are working on technical and interior design stages of the project. Works are due to start on site in spring 2022.

Have a project that you would like to discuss?

Get in Touch